Osaamiseni | Miten voin auttaa sinua?

Hei sinä!

Oletko joutunut jättämään projektin tekemättä, koska sinulla ei ole resursseja tehdä sitä yksin? Haluatko kenties tuottaa yrityksellesi lisäarvoa, mutta et hallitse kaikkea itse? Ei hätää, minä autan sinua.

Mikäli tarvitset apua projektiisi, palkkaa minut. Työskentelen laskutuspalvelun kautta, eli sinun ei tarvitse maksaa muuta kuin lasku työstäni. Ei pitkäaikaisia sitoumuksia, sosiaaliturvamaksuja tai sairaslomia. Palkkaamiseni on siis riskitöntä ja helppoa.

Lisätietoa Oma Paja palvelusta löydät täältä.

Missä voin sinua auttaa? Olen tehnyt monenlaisia töitä ja olen kiinnostunut monesta eri asiasta. Vaikka olen moniosaaja, yksi asia kuitenkin yhdistää tekemisiäni. Teen asiat huolella ja mahdollisimman hyvin. Mikäli en jotain osaa, opettelen.

Mitä osaan tehdä?

  • Visualisointeja, käy katsomassa työnäytteitä täältä.
  • 3D-mallinnuksia Archicadillä ja Rhinoceroksella.
  • Konseptisuunnittelua, tästä linkki viimeisimpään konseptiini.
  • 2D kuvia (pohjakuvat, mittakuvat).
  • Sisällöntuotantoa nettisivuille, lisää aiheesta täältä.
  • Inbound-ja outbound-myyntiä.

Yksi esimerkki monipuolisesta osaamisestani on nämä nettisivut. Olen opetellut nettisivujen tekemisen ja sukeltanut syvälle hakukoneoptimoinnin maailmaan blogini kautta. Blogiini pääset tästä linkistä. Olen kirjoittanut blogin englanniksi ja se on automaattisesti käännetty muille kielille (mukaan lukien suomi) Trashposh plug-in:n avulla. Olen pitänyt blogia vuoden ajan ja tällä hetkellä se tavoittaa noin 4000 kävijää kuukaudessa. Kävijämäärä kasvaa kuukausittain.

Lisäksi tarjoan apua kotitalouksille remonttisuunnittelussa ja toteutuksessa. Mikäli kaipaat apua remontointiin tai sen suunnitteluun, otathan minuun yhteyttä! Yhteystietoni löytyy täältä.