Heini Hakanen

Hei olen Heini! Mahtavaa että päätit tutustua minuun! Tällä sivulla kerron itsestäni, työhistoriastani sekä osaamisestani. Mikäli sinulle herää lisäkysymyksiä ja haluat tietää lisää osaamisestani, ota minuun yhteyttä. Yhteystietoni löydät täältä.

MILLAINEN TYYPPI OLEN?

Olen tyyppi, jonka on vaikea kuvailla itseään toistamatta perinteisiä ominaisuuksia, joita työnantajat arvostavat. Olen siis reipas, luotettava, iloinen ja sosiaalinen. Itse asiassa olen välillä liiankin tunnollinen ja minun on vaikeaa irrottautua töistä tai mistä tahansa tehtävästä johon olen keskittynyt.

Yritän aina parhaani, enkä koskaan luovuta helposti. Jos en osaa jotain, opettelen. Rakastan haasteita, enkä koskaan mene sieltä missä aita on matalin.

Tämä on yksi syistä miksi valitsin kevytyrittäjyyden. Haluan työskennellä omaan laskuuni, kehittää itseäni ja jakaa tietotaitoani muille.

MIKSI PALVELUITANI KANNATTAA HYÖDYNTÄÄ?

Vakituisen työntekijän palkkaaminen on aina riski. Varsinkin pienyritykselle uuden työntekijän palkkaaminen on taloudellisesti iso riski. Yhden työntekijän pitkä sairasloma saattaa vaikuttaa hyvinkin negatiivisesti yrityksen talouteen.

Tämä on yksi niistä lukuisista syistä, miksi palveluitani kannattaa hyödyntään. Työskentelen Oma Paja laskutuspalvelun kautta, eli et sitoudu ottamaan minua yritykseni palkkalistalle. Lisätietoa Oma Pajan toiminnasta täältä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että voit palkata minut koska tahansa avuksi erilaisiin projekteihin ja tehtäviin. Sopimus tehdään aina tietyksi määräajaksi.

Et siis sitoudu palkkaamaan minua määrittelemättömäksi ajaksi, vaan työskentelen sinulle tai yrityksellesi niin kauan kuin minua tarvitset.

Projektin päättyessä lähetän sinulle laskun ja voit tarvittaessa palkata minut uudelleen. Sinun ei siis tarvitse itse huolehtia työnantajan velvollisuuksista ja maksuista, vaan ne hoituvat laskutuspalvelun kautta.

MITÄ ERITYISTÄ MINUSSA ON?

Olen työskennellyt erilaisissa työympäristöissä erilaisten ihmisten kanssa niin tehtaalla, kirjakaupassa, rakennustyömailla kuin toimistossakin. Olen hyvin sopeutuvainen ja viihtynyt hyvin kaikissa edellisissä työpaikoissani, vaikka työtehtävät eivät aina olekaan olleet niitä mieluisimpia.

Työtehtävästä riippuen pyrin aina suhtautumaan työtehtäviin positiivisesti sekä olemaan ystävällinen kaikkia työkavereitani kohtaan.

Hyvät ihmissuhdetaidot ja hyvä sopeutumiskyky ovatkin ensisijaisen tärkeitä henkilölle, joka tekee töitä usealle eri toimeksiantajalle. Voin työskennellä kotoa käsin tai tulla toimipisteellenne työskentelemään kanssanne. Asun Tampereella, mutta tarvittaessa voin työskennellä Tampereen ulkopuolella. Katsotaan yhdessä mikä on paras ratkaisu!

Rakastan työskennellä rennossa ilmapiirissä, jossa jokainen voi esittää oman mielipiteensä ja tuntea olonsa hyväksi. Hyvä työyhteisö ja työilmapiiri kannustavat hyvään tulokseen ja tekemiseen. Yleensä minulla on hauskaa töissä ja se myös näkyy. Olemuksellani luon positiivista energiaa työyhteisöön.

TYÖHISTORIANI

Olen pitkään etsinyt omaa polkuani työelämässä. Olen työskennellyt erilaisissa tehtävissä, opiskellut uusia ammatteja ja kokeillut kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä.

Olen suoriutunut kiitettävästi kaikista työtehtävistäni ja olen ollut pidetty työntekijä. Minuun voi luottaa ja turvautua.

Tässä linkki ansioluettelooni mikäli, et sitä vielä ehtinyt katsoa.

Vuoden 2016 lopussa päätin irtisanoutua työstäni asiakaspalvelijana, sillä se ei ole ala jolle olen kouluttautunut. Työssä itsessään ei ollut mitään vikaa ja viihdyin työpaikassani. Tiedostin kuitenkin, että haluan tehdä luovaa työtä, jota asiakaspalvelijana toimiminen ei tarjonnut.

Irtisanouduttua työstäni lähdin etsimään itseäni Egyptiin. Tarkoituksenani oli olla hetki Egyptissä, miettiä mitä haluan tehdä sekä etsiä töitä samalla. Mutta kuten elämässä yleensäkin, mikään ei mennyt suunnitellusti. Itsetutkistelu jakson tuloksena sain Egyptistä mukaani aviomiehen ja tyttären.

Se, että asiat eivät menneet suunnitellusti oli kohdallani erittäin hyvä asia. Kerrankin minun oli pakko pysähtyä ja miettiä, mitä haluan tehdä työkseni ja mitä kohti pyrin. Missä haluan olla viiden vuoden päästä? Mitä haluan ammatillisesti saavuttaa?

Kuulostaa kliseeltä ja sitä se varmasti onkin, mutta jälkikasvun myötä on pakko jättää omat epäonnistumisen pelot taakse ja ainakin yrittää saavuttaa asioita joita haluaa. Ei voi jahkailla loputtomiin tai ei saa mitään aikaiseksi!

KOULUTUKSENI

Kuten mainittu, olen opiskellut useamman ammatin. Lukion jälkeen kouluttauduin Kulttuurituottajaksi (AMK). Valmistuin vuonna 2007, mutta en koskaan tuntenut minkäänlaista paloa alaa kohtaan. Ehkä siksi en koskaan hakeutunutkaan alan töihin.

Valmistumisen jälkeen menin töihin Manpowerille, jossa toimin Outbound työntekijänä Contact Centerissä. Jostain syystä hain ammattiopistoon opiskelemaan maalariksi, vaikka minulla ei ollut mitään hajua siitä mitä maalari oikeasti tekee.

Pääsin opiskelemaan maalariksi ja aloitin koulun tammikuussa 2009. Jatkoin samalla työskentelyä iltaisin Contact Centerissä. Kun pääsin kesätöihin harjoittelupaikkaani, irtisanouduin työstäni Manpowerin palveluksessa.

Tein maalarin töitä muutaman vuoden täyspäiväisesti ja taas tuli tarve tehdä jotain luovempaa. Hain opiskelemaan muotoilijaksi sisustusarkkitehtuurin koulutusohjelmaan ja hämmästyksekseni pääsin sisään kouluun. Ajattelin, että käyn katsomassa, mitä pääsykokeissa vaaditaan, jotta voin myöhemmin hakea uudestaan, mikäli ala vielä kiinnostaa minua.

Aloitin opiskelut Savonia AMK:ssa syksyllä 2012 ja valmistuin muotoilija/sisustusarkkitehdiksi keväällä 2016.

OSAAMINEN

Olen hankkinut laajan osaamisen erilaisten töiden ja opiskelujen kautta. Lisäksi omat mielenkiinnon kohteet ja harrastukset ovat vieneet osaamiseni sille tasolle missä se nykyään on.

Äitiysloman aikana tarvitsin jonkun oman projektin, johon keskittyä vauvan hoidon lisäksi. Aloitin kirjoittamaan blogia Egyptin Hurghadasta ja sitä kautta innostuin hakukoneoptimoinnista ja kaikkeen siihen liittyvästä.

Vaikka valmistumisestani on aikaa, on ollut mahtavaa huomata, että olen kehittynyt mm. visualisointien teossa vuosien aikana. Visualisointejani pääset katsomaan täältä. Vaikka en ole juuri tehnyt visualisointeja enkä mallinnuksia lähivuosina, työnjälkeni on kehittynyt huimasti. Olenkin pyrkinyt pitämään taitoja yllä, mallintamalla ja tekemällä kuvia, silloin kun se on ollut mahdollista.

Ohjelmistoista minulla on käytössäni Rhinoceros 5, Artlantis 6.5 ja Photoshop.

Rhinoceroksen käyttö on minulla tällä hetkellä ”paremmin hanskassa.” Olen iloinen, että olen jo kouluaikoina opetellut Rhinon käytön, sillä sen käyttö vaatii enemmän luovuutta ja sillä pystyy mallintamaan monimuotoisempia kappeleita kuin esimerkiksi Archicadilla.

Photoshopista osaan perusteet, olen käsitellyt sillä mm. visualisointikuviani.

Visualisointiohjelmista olen käyttänyt eniten Artlantista, sillä se on yhteensopiva sekä Archicadin että Rhinon kanssa. Myös V-Ray on minulle tuttu.

Tässä vielä eriteltynä ohjelmistoja, joita olen käyttänyt:

  • Archicad 16 & 17
  • Rhinoceros 5
  • Photoshop
  • V-Ray
  • Artlantis 5 & 6.5
  • Canva, Prezi
  • Windows (Office ym.)
  • WordPress
  • WIX

MUU OSAAMINEN

Osaan myös maalata niin tauluja kuin rakennuksia. Maalarin töissä olen saanut työskennellä erilaisilla työmailla, ja tehdä hommia laidasta laitaan sekä saneeraus- että uudiskohteissa. Olen muun muassa tehnyt avustavia lattiapinnoitustöitä ja palonestomaalauksia, joten erilaiset materiaalit ovat minulle tuttuja.

Lisäksi osaan myydä. Olen toiminut myyntitehtävissä ja hoitanut työni sielläkin kiitettävästi. Myyntiosaamista tarvitaan aina, alalla kuin alalla!

Tällä hetkellä kaiken vapaa-aikani imee blogini, jota työstän lähinnä öisin tyttäreni nukkuessa. Blogi on kirjoitettu Englanniksi (Suomenkielinen versio on automaattikäännös).

Iltaisin touhuamme tyttäreni kanssa milloin mitäkin, viikonloppuisin käymme usein HopLopissa tai muussa vastaavassa leikkipaikassa.

Rakkain harrastukseni on taulujen maalaaminen, jota en ole päässyt tarpeeksi tekemään. Tiedän, että kun otan siveltimen käteen, se imaisee minut mukaansa, ja kaikki muu jää. Nyt ei ole siis paras tilanne aloittaa maalaamista. Voit käydä katsomassa maalaamiani maalauksia täältä.

Tässä oli paljon tekstiä minusta ja osaamisestani. Palaa tästä etusivulle ja käy tutustumassa osaamiseeni tarkemmin! Kiitos että tutustuit minuun, muistahan olla yhteyksissä!