SISÄLLÖNTUOTANTO

Kuva: Pixabay

Eivätkö potentiaaliset asiakkaan löydä yritykseni sivuja? Tarvitsetko lisää sisältöä nettisivuillesi? Vai haluatko rakentaa yrityksellesi uudet nettisivut? 

Minä autan sinua luomaan sivut, jotka asiakkaasi löytävät. Lisäksi autan sinua luomaan sisältöä, joka saa potentiaalisen asiakkaan sitoutumaan ja käyttämään yrityksesi palveluita.

Tiesitkö että nettisivujen teko on erittäin helppoa, eikä siihen tarvita IT-alan koulutusta. On kuitenkin asioita, jotka on hyvä tietää ja huomioida sivustoa tehdessä.

En ole pitkän linjan graafikko enkä koodari, mutta osaan tehdä nettisivuja ja kirjoittaa artikkeleita. Itse asiassa nämä sivut olen rakentanut itse. Lisäksi pystyn tuottamaan sekä visuaalisista materiaalia että auttamaan sinua sosiaalisen median kiemuroissa.

Pinterest, Facebook, Twitter ja Instagram ovat minulle tuttuja työkaluja.

 

Olen opetellut sivujen rakentamisen (puhun rakentamisesta, sillä sitä se on) itsenäisesti. 

Sinäkin pystyt siihen. Avullani opit rakentamaan käyttäjäystävälliset nettisivut, joita voit itse ylläpitää. Toisin sanoen, sinun ei tarvitse maksaa satoja euroja kuukaudessa sivujen ylläpidosta.

Kuva: Pixabay

Oletpa sitten pienyrittäjä, bloggaaja tai muu toimija ja haluat erottua eduksesi netin ihmeellisessä maailmassa, ota minuun yhteyttä niin rakennetaan sinulle ja asiakkaillesi kohtaamispaikka.

Autan sinua rakentamaan sivuston, jonka myös asiakkaasi löytävät. Hienoista sivuista ei ole mitään hyötyä, mikäli ne eivät tavoita potentiaalisia asiakkaita. Rakennetaan sinulle yhdessä sivusto, joka tavoittaa asiakkaat!

Näiden sivujen lisäksi olen rakentanut sivuston Egyptin Hurghadasta ja matkailusta. Olen hengittänyt hakukoneoptimointia ja kaikkea mahdollista bloggaamiseen liittyvää vuoden 2018 lopusta saakka. Avainsanahaku, Google analytics, Search console ja muut työkalut ovat minulle tuttuja.

Voit käydä tutustumassa hengentuotokseeni täällä. Tällä hetkellä blogissani on noin 4000 kävijää/kuukausi. Määrä kasvaa kuukausittain. Suurin osa näistä kävijöistä tulee Googlen kautta. Blogini on kirjoitettu englanniksi ja sen suomenkielinen käännös on toteutettu Transposh plug-in:n avulla.

Blogini on rakennettu WordPress-alustalle, mutta hallitsen myös WIX:n käytön.

Olen tuottanut kaiken sisällön sekä blogiini, että näille sivuille itse. Mikäli kuva on ladattu kuvapankista, siitä löytyy maininta.

LUE LISÄÄ PALVELUPAKETISTANI TÄÄLTÄ.

Ole minuun yhteydessä niin mietitään yhdessä miten voin sinua auttaa!